Installer not working for Woodturner Pro

Scootersdad

PRO Member
Hello. Today I tried to install the latest version of Woodturner Pro (V3.1 Build 3.1.017. I am presently running Ver 3.1 Build 3.0.016. The installer downloads fine and seems to run but when I restart Woodturner Pro, I'm still running 3.1.016. Not sure what is the problem, hoping someone has some insight. FYI, I am a Mac user running the suite of programs in Bootcamp with Windows 10 installed. This set up as worked very well for couple years now.
 

mfisher

Super Moderator
Staff member
Hello. Today I tried to install the latest version of Woodturner Pro (V3.1 Build 3.1.017. I am presently running Ver 3.1 Build 3.0.016. The installer downloads fine and seems to run but when I restart Woodturner Pro, I'm still running 3.1.016. Not sure what is the problem, hoping someone has some insight. FYI, I am a Mac user running the suite of programs in Bootcamp with Windows 10 installed. This set up as worked very well for couple years now.
Hi:
I just ran an install on mine. Widows 10 PC. Installed just fine but when I go into the WTP help/about it is saying the version is .16.
It could be a labeling issue and the new version is installed. Not sure what the update included. It also could be the website table is wrong and 16 is the latest.

If you have a concern I would suggest you email or call Lloyd directly.
 
Last edited:

Lloyd Johnson

Administrator
Staff member
It was a labelling issue. The current download is .016. I'm using .017 but it is not ready for release. I've been working (slowly, I'm afraid) on a couple changes that are making my teeth itch and that's not a good thing. I'm likely going to remove them because they don't add much functionality but I do think they're taking minutes or days off my lifespan.

Sorry for the confusion. If you have .016 installed, you're up-to-date!

Lloyd
 
Top